Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - IL Service & Homestyling

Golvmopp hos IL Service & Homestyling i Kvissleby

I Kvissleby finns det 4 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav IL Service & Homestyling är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Medelpad eller på orter i närheten av Kvissleby.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som IL Service & Homestyling kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos IL Service & Homestyling eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med IL Service & Homestyling, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


IL Service & Homestyling

Affärsgatan 18B

862 31 Kvissleby

073-658 72 01