Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Dosis Entreprenad AB

Golvmopp hos Dosis Entreprenad AB i Söråker

Dosis Entreprenad AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Söråker. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Medelpad som är i närheten av Söråker.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Söråker även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Söråker där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Dosis Entreprenad AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Dosis Entreprenad AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Dosis Entreprenad AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Dosis Entreprenad AB

Krigsbyn 527

860 35 Söråker

060-431 33