Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Mellansvenska Servicegruppen

Golvmopp hos Mellansvenska Servicegruppen i Sörberge

Mellansvenska Servicegruppen är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Sörberge. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Medelpad som är i närheten av Sörberge.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Sörberge även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Sörberge där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Mellansvenska Servicegruppen kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Mellansvenska Servicegruppen först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Mellansvenska Servicegruppen, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Mellansvenska Servicegruppen

Dalgatan 17

860 30 Sörberge

070-671 51 40