Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Maritas Städ & Fönsterputs

Golvmopp hos Maritas Städ & Fönsterputs i Fellingsbro

I Fellingsbro finns det 2 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Maritas Städ & Fönsterputs är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Närke eller på orter i närheten av Fellingsbro.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Maritas Städ & Fönsterputs kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Maritas Städ & Fönsterputs eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Maritas Städ & Fönsterputs, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Maritas Städ & Fönsterputs

Strömsvägen 26

732 71 Fellingsbro

070-658 18 98