Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Lasses Allstäd

Golvmopp hos Lasses Allstäd i Gyttorp

Lasses Allstäd är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Gyttorp. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Närke som är i närheten av Gyttorp.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Gyttorp även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Gyttorp där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Lasses Allstäd kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Lasses Allstäd först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Lasses Allstäd, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Lasses Allstäd

Fogdhyttan Löten 110

713 92 Gyttorp

073-026 73 73