Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Troll Tina´s All-Service

Golvmopp hos Troll Tina´s All-Service i Kumla

I Kumla finns det 6 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Troll Tina´s All-Service är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Närke eller på orter i närheten av Kumla.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Troll Tina´s All-Service kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Troll Tina´s All-Service eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Troll Tina´s All-Service, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Troll Tina´s All-Service

Hardemo-Nybble 107

692 93 Kumla

070-586 52 27