Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Jacobs Städ & Fönsterputs AB

Golvmopp hos Jacobs Städ & Fönsterputs AB i Örebro

I Örebro finns det 26 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Jacobs Städ & Fönsterputs AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Närke eller på orter i närheten av Örebro.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Jacobs Städ & Fönsterputs AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Jacobs Städ & Fönsterputs AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Jacobs Städ & Fönsterputs AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Jacobs Städ & Fönsterputs AB

Rudbecksgatan 28

702 23 Örebro

019-44 63 65