Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Feja & gno Städtjänst

Golvmopp hos Feja & gno Städtjänst i Sköllersta

Feja & gno Städtjänst är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Sköllersta. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Närke som är i närheten av Sköllersta.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Sköllersta även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Sköllersta där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Feja & gno Städtjänst kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Feja & gno Städtjänst först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Feja & gno Städtjänst, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Feja & gno Städtjänst

Åby 211

697 94 Sköllersta

070-789 09 22