Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Boden

Golvmopp i Boden

Totalt i Boden finns det 12 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Boden och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Boden kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Norrbotten och i Boden finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Boden men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Boden är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Boden

StädAkuten i Norr AB

Kungsgatan 49

961 35 Boden

Städ & Bygg Boden

Pilotvägen 35

961 39 Boden

Bättre Liv & Hälsa

Kommendörsgatan 9

961 31 Boden

NMK Norrbottens Miljökemi

Åskogen 8A

961 91 Boden

A/S Allfix

Brännberg 282

961 95 Boden


Fler golvmoppar i Boden

Samhall AB

Industrivägen

961 68 Boden

Evas Städ och Entreprenad

Svartbyleden 94

961 40 Boden

Din Hemservice

Kungsgatan 26

961 34 Boden

Bothnia Städservice AB

Pontonjärvägen 9C

961 43 Boden

Anja´s Städservice

Kommendörsgatan 25

961 31 Boden


Tips på städfirmor i Boden

MAiD Hemservice

Pontonjärvägen 10

961 43 Boden

Norrlands Miljövård AB

Garnisonsgatan 6

961 61 Boden