Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Evas Städ och Entreprenad

Golvmopp hos Evas Städ och Entreprenad i Boden

I Boden finns det 12 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Evas Städ och Entreprenad är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Norrbotten eller på orter i närheten av Boden.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Evas Städ och Entreprenad kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Evas Städ och Entreprenad eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Evas Städ och Entreprenad, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Evas Städ och Entreprenad

Svartbyleden 94

961 40 Boden

070-304 36 36