Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - NMK Norrbottens Miljökemi

Golvmopp hos NMK Norrbottens Miljökemi i Boden

I Boden finns det 12 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav NMK Norrbottens Miljökemi är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Norrbotten eller på orter i närheten av Boden.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som NMK Norrbottens Miljökemi kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos NMK Norrbottens Miljökemi eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med NMK Norrbottens Miljökemi, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


NMK Norrbottens Miljökemi

Åskogen 8A

961 91 Boden

0921-177 30