Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Haparanda Städservice

Golvmopp hos Haparanda Städservice i Haparanda

I Haparanda finns det 5 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Haparanda Städservice är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Norrbotten eller på orter i närheten av Haparanda.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Haparanda Städservice kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Haparanda Städservice eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Haparanda Städservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Haparanda Städservice

Kranvägen 3

953 33 Haparanda

0922-122 50