Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Kalix

Golvmopp i Kalix

Totalt i Kalix finns det 5 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Kalix och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Kalix kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Norrbotten och i Kalix finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Kalix men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Kalix är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Kalix

Kalix vaktmästeri

Vattenvägen 4

952 35 Kalix

Städa Direkt AB

Köpmannagatan 12

952 34 Kalix

Samhall AB

Maskinvägen 6

952 61 Kalix

Kalix Bygg Städ HB

Köpmannagatan 14

952 34 Kalix

Kalix Miljöteam AB

Hallonstigen 29

952 41 Kalix