Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Kiruna

Golvmopp i Kiruna

Totalt i Kiruna finns det 7 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Kiruna och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Kiruna kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Norrbotten och i Kiruna finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Kiruna men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Kiruna är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Kiruna

ISS Facility Services AB

LKAB

981 86 Kiruna

Samhall AB

Maskinvägen 6

981 38 Kiruna

GreenClean

Lastaregatan 1

981 34 Kiruna

Lev väl hemma

Företagarcentrum

981 41 Kiruna

Fjällvindens Städ AB

Moränvägen 3

981 45 Kiruna


Fler golvmoppar i Kiruna

HH Städ AB

Stenvägen 49

981 42 Kiruna

Kiruna Industrisanering

Tågmästaregatan 7

981 34 Kiruna