Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Lundbäcks Städ o. Byggservice

Golvmopp hos Lundbäcks Städ o. Byggservice i Luleå

I Luleå finns det 17 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Lundbäcks Städ o. Byggservice är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Norrbotten eller på orter i närheten av Luleå.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Lundbäcks Städ o. Byggservice kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Lundbäcks Städ o. Byggservice eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Lundbäcks Städ o. Byggservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Lundbäcks Städ o. Byggservice

Edeforsgatan 29

974 39 Luleå

0920-22 60 14