Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Rickards Flytt, Städ & Bygg

Golvmopp hos Rickards Flytt, Städ & Bygg i Luleå

I Luleå finns det 17 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Rickards Flytt, Städ & Bygg är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Norrbotten eller på orter i närheten av Luleå.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Rickards Flytt, Städ & Bygg kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Rickards Flytt, Städ & Bygg eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Rickards Flytt, Städ & Bygg, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Rickards Flytt, Städ & Bygg

Björkgatan 41

973 31 Luleå

0920-121 85