Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Carpe Diem

Golvmopp hos Carpe Diem i Norrfjärden

Carpe Diem är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Norrfjärden. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Norrbotten som är i närheten av Norrfjärden.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Norrfjärden även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Norrfjärden där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Carpe Diem kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Carpe Diem först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Carpe Diem, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Carpe Diem

Sandö Brygga 1

945 91 Norrfjärden

0911-20 36 00