Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Piteå

Golvmopp i Piteå

Totalt i Piteå finns det 8 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Piteå och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Piteå kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Norrbotten och i Piteå finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Piteå men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Piteå är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Piteå

AJK´s Hem & Service HB

Backevägen 34

941 48 Piteå

PiteStäd

Källbogatan 72

941 36 Piteå

Norrlands Miljövård AB

Västergatan 18

941 33 Piteå

Gnido AB

Belonasvängen 2B

941 52 Piteå

Maid Hemservice

Sundsgatan 41

941 62 Piteå


Fler golvmoppar i Piteå

Samhall AB

Fläktgatan 20

941 47 Piteå

Easy-Rent Adventure Sweden AB

Noliagatan 1

941 31 Piteå

All-Clean

Annelundsgatan 39

941 36 Piteå