Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Norr Miljöservice i Kiruna AB

Golvmopp hos Norr Miljöservice i Kiruna AB i Vittangi

Norr Miljöservice i Kiruna AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Vittangi. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Norrbotten som är i närheten av Vittangi.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Vittangi även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Vittangi där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Norr Miljöservice i Kiruna AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Norr Miljöservice i Kiruna AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Norr Miljöservice i Kiruna AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Norr Miljöservice i Kiruna AB

Pl 4958

980 10 Vittangi

070-544 20 49