Golvmopp i Boden

Golvmoppar i Boden Tillsammans finns det 7 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Boden och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Boden och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Boden och i Norrbotten finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Boden är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Boden

A S Allfix


Brännberg 282
961 95  Boden

Städ och Renoveringstjänst i Norr


Brinkvägen 10
961 44  Boden

Up Service


Åkerby 14
961 95  Boden

Fler golvmoppar i Boden

Halleman Inger Birgitta


Strandplan 1 B
961 34  Boden

NMK Norrbottens Miljökemi


Åskogen 8 A
961 91  Boden

Saigon i Boden


Drottninggatan 30
961 76  Boden

Clean For You i Boden


Bränslanvägen 28
961 38  Boden


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter