Golvmopp i Kiruna

Golvmoppar i Kiruna Tillsammans finns det 5 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Kiruna och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Kiruna och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Kiruna och i Norrbottens län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Kiruna är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Kiruna

Klockrent Städ i Kiruna


Lundvägen 33
981 43  Kiruna

Leilas Städservice


Lars Janssonsgatan 7 A
981 34  Kiruna

Kiruna Hyrsolarium


Triangelvägen 25
981 38  Kiruna

Fler golvmoppar i Kiruna

Fjällvindens Städ


Moränvägen 3
981 45  Kiruna

ISS Facility Services


LKAB
981 86  Kiruna


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter