Golvmopp i Luleå

Golvmoppar i Luleå Tillsammans finns det 8 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Luleå och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Luleå och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Luleå och i Norrbottens län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Luleå är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Luleå

BoStäd & Service Luleå


Rimfroststigen 12
974 51  Luleå

Agnérs Allservice


Myntvägen 18
974 51  Luleå

Marisa Lundströms Städservice


Tvärgatan 10
974 34  Luleå

Fler golvmoppar i Luleå

Städskrubben i Luleå


Västra Varvsgatan 22 C
972 36  Luleå

Städkvalité


Handelsvägen 9
973 45  Luleå

Timotej & Miljö


Bragegatan 2
974 36  Luleå

Tjejerna Gröns Tvätt & Tjänster


Upplagsvägen 28 B
972 54  Luleå

Ännu mer om golvmoppar i Luleå

Städtjänst S-E Sundqvist


Kapellgränd 1
974 35  Luleå


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter