Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Annikas Städ & Service

Golvmopp hos Annikas Städ & Service i Åtvidaberg

I Åtvidaberg finns det 2 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Annikas Städ & Service är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Östergötland eller på orter i närheten av Åtvidaberg.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Annikas Städ & Service kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Annikas Städ & Service eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Annikas Städ & Service, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Annikas Städ & Service

Rosenvägen 6

597 41 Åtvidaberg

0120-401 39