Golvmopp i Motala

Golvmoppar i Motala Tillsammans finns det 6 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Motala och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Motala och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Motala och i Östergötland finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Motala är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Motala

Pascal Specialstädning i Motala


Box 5016
591 05  Motala

HJ Städ och Puts


Vintergatan 1
591 32  Motala

SSG SpecialStäd och Golvrenoveringar


Luxorgatan 1
591 39  Motala

Fler golvmoppar i Motala

Din Hem & Städservice


Platensgatan 21
591 35  Motala

Motala Städ


Drakvägen 5
591 32  Motala

E.X.A Alltjänst


Tellekullsvägen 1
591 62  Motala


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter