Golvmopp i Lund

Golvmoppar i Lund Tillsammans finns det 4 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Lund och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Lund och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Lund och i Skåne län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Lund är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Lund

Städkedjan Sverige


Östra Mårtensgatan 19
223 61  Lund

Wi Bygg och Städ i Skåne


Kämpagränden 15 B
224 76  Lund

Lunda Städ Asker


Höstagillesvägen 32
226 51  Lund

Fler golvmoppar i Lund

Digital Help Sweden


Byggmästaregatan 15
222 37  Lund


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter