Golvmopp i Trelleborg

Golvmoppar i Trelleborg Tillsammans finns det 7 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Trelleborg och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Trelleborg och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Trelleborg och i Skåne finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Trelleborg är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Trelleborg

Karlssons Auktioner & Antik


Karbingatan 2
231 66  Trelleborg

Städtjänst Quist & Kvast


Balders Väg 3
231 68  Trelleborg

ISS Facility Services


Sjöviksvägen 3
231 62  Trelleborg

Fler golvmoppar i Trelleborg

Karlssons Flyttjänst


Karbingatan 2
231 66  Trelleborg

Clean Domus


Skenvägen 12
231 36  Trelleborg

Föreningen för Massagens Främjande


Nils Holgerssons Väg 1
231 38  Trelleborg

Städpågarna i Trelleborg


Öresgränd 4
231 55  Trelleborg


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter