Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Ingelmills Facility AB

Golvmopp hos Ingelmills Facility AB i Ängelholm

I Ängelholm finns det 6 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Ingelmills Facility AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Ängelholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Ingelmills Facility AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Ingelmills Facility AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Ingelmills Facility AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Ingelmills Facility AB

Ingelstorpsvägen 147

262 92 Ängelholm

070-695 95 36