Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Katts Städ & Hushållsnära Tjänster

Golvmopp hos Katts Städ & Hushållsnära Tjänster i Äsperöd

Katts Städ & Hushållsnära Tjänster är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Äsperöd. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Äsperöd.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Äsperöd även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Äsperöd där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Katts Städ & Hushållsnära Tjänster kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Katts Städ & Hushållsnära Tjänster först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Katts Städ & Hushållsnära Tjänster, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Katts Städ & Hushållsnära Tjänster

Ripavägen 8

270 31 Äsperöd

0417-272 33