Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Beddinge Hemservice

Golvmopp hos Beddinge Hemservice i Beddingestrand

Beddinge Hemservice är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Beddingestrand. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Beddingestrand.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Beddingestrand även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Beddingestrand där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Beddinge Hemservice kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Beddinge Hemservice först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Beddinge Hemservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Beddinge Hemservice

Lilla Beddinge 4

231 75 Beddingestrand

073-361 13 95