Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Madeleines Städ & Fönsterputs

Golvmopp hos Madeleines Städ & Fönsterputs i Eslöv

I Eslöv finns det 4 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Madeleines Städ & Fönsterputs är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Eslöv.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Madeleines Städ & Fönsterputs kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Madeleines Städ & Fönsterputs eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Madeleines Städ & Fönsterputs, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Madeleines Städ & Fönsterputs

Böketoftavägen 2

241 35 Eslöv

070-146 44 55