Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Antikt & Loppis Mariedals Gård

Golvmopp hos Antikt & Loppis Mariedals Gård i Hammenhög

Antikt & Loppis Mariedals Gård är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Hammenhög. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Hammenhög.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Hammenhög även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Hammenhög där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Antikt & Loppis Mariedals Gård kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Antikt & Loppis Mariedals Gård först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Antikt & Loppis Mariedals Gård, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Antikt & Loppis Mariedals Gård

Mariedals Gård

276 55 Hammenhög

0414-44 00 74