Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp








Golvmopp - Fleninge Städ & Persienn

Golvmopp hos Fleninge Städ & Persienn i Helsingborg

I Helsingborg finns det 28 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Fleninge Städ & Persienn är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Helsingborg.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Fleninge Städ & Persienn kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Fleninge Städ & Persienn eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.




Enklast kommer du i kontakt med Fleninge Städ & Persienn, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Fleninge Städ & Persienn

Blekingegatan 23

252 52 Helsingborg

070-291 65 21