Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Nordiqa & Nordnia Sverige AB

Golvmopp hos Nordiqa & Nordnia Sverige AB i Helsingborg

I Helsingborg finns det 28 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Nordiqa & Nordnia Sverige AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Helsingborg.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Nordiqa & Nordnia Sverige AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Nordiqa & Nordnia Sverige AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Nordiqa & Nordnia Sverige AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Nordiqa & Nordnia Sverige AB

Sundsvallsgatan 19

252 47 Helsingborg

070-439 32 66