Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Sydkustens Städ & Träd

Golvmopp hos Sydkustens Städ & Träd i Klagstorp

Sydkustens Städ & Träd är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Klagstorp. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Klagstorp.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Klagstorp även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Klagstorp där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Sydkustens Städ & Träd kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Sydkustens Städ & Träd först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Sydkustens Städ & Träd, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Sydkustens Städ & Träd

Jordberga Trädgårdsmästarebostaden

231 99 Klagstorp

040-630 60 60