Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Wimix Resurs AB

Golvmopp hos Wimix Resurs AB i Lomma

Wimix Resurs AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Lomma. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Lomma.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Lomma även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Lomma där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Wimix Resurs AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Wimix Resurs AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Wimix Resurs AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Wimix Resurs AB

Ekgatan 14

234 41 Lomma

040-45 66 82