Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Hagtorn Fastighetsservice AB

Golvmopp hos Hagtorn Fastighetsservice AB i Malmö

I Malmö finns det 73 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Hagtorn Fastighetsservice AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Malmö.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Hagtorn Fastighetsservice AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Hagtorn Fastighetsservice AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Hagtorn Fastighetsservice AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Hagtorn Fastighetsservice AB

Norra Grängesbergsgatan 4

214 44 Malmö

040-618 84 64