Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Rosengrens Hem & Miljöteknik

Golvmopp hos Rosengrens Hem & Miljöteknik i Malmö

I Malmö finns det 73 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Rosengrens Hem & Miljöteknik är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Malmö.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Rosengrens Hem & Miljöteknik kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Rosengrens Hem & Miljöteknik eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Rosengrens Hem & Miljöteknik, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Rosengrens Hem & Miljöteknik

Docentgatan 7A

215 52 Malmö

076-560 62 75