Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Nordisk Möbeltransport & Städservice

Golvmopp hos Nordisk Möbeltransport & Städservice i Oxie

Nordisk Möbeltransport & Städservice är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Oxie. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Oxie.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Oxie även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Oxie där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Nordisk Möbeltransport & Städservice kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Nordisk Möbeltransport & Städservice först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Nordisk Möbeltransport & Städservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Nordisk Möbeltransport & Städservice

Sofiedalsvägen 10

238 37 Oxie

010-207 10 70