Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Anderssons Puts & Städ HB

Golvmopp hos Anderssons Puts & Städ HB i Simrishamn

I Simrishamn finns det 2 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Anderssons Puts & Städ HB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Simrishamn.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Anderssons Puts & Städ HB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Anderssons Puts & Städ HB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Anderssons Puts & Städ HB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Anderssons Puts & Städ HB

Ryttaregatan 17

272 37 Simrishamn

0414-41 15 35