Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Slimminge fönsterputs & städ

Golvmopp hos Slimminge fönsterputs & städ i Skurup

I Skurup finns det 4 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Slimminge fönsterputs & städ är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Skurup.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Slimminge fönsterputs & städ kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Slimminge fönsterputs & städ eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Slimminge fönsterputs & städ, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Slimminge fönsterputs & städ

Slimminge 20

274 92 Skurup

072-035 59 33