Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Extra hjälpen på Österlen

Golvmopp hos Extra hjälpen på Österlen i Smedstorp

Extra hjälpen på Österlen är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Smedstorp. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Smedstorp.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Smedstorp även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Smedstorp där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Extra hjälpen på Österlen kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Extra hjälpen på Österlen först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Extra hjälpen på Österlen, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Extra hjälpen på Österlen

Krukmakaregatan 16A

273 98 Smedstorp

0414-511 99