Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Elsas Städ & Trädgård AB

Golvmopp hos Elsas Städ & Trädgård AB i Strövelstorp

Elsas Städ & Trädgård AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Strövelstorp. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Strövelstorp.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Strövelstorp även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Strövelstorp där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Elsas Städ & Trädgård AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Elsas Städ & Trädgård AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Elsas Städ & Trädgård AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Elsas Städ & Trädgård AB

Bankvägen 24

262 70 Strövelstorp

042-20 74 20