Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - SanFri Städ&Fix

Golvmopp hos SanFri Städ&Fix i Tollarp

SanFri Städ&Fix är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Tollarp. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Skåne som är i närheten av Tollarp.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Tollarp även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Tollarp där du kan köpa din golvmopp på förutom hos SanFri Städ&Fix kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med SanFri Städ&Fix först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med SanFri Städ&Fix, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


SanFri Städ&Fix

Hallongatan 27

298 33 Tollarp

070-874 64 80