Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Frasses Högtryckstvätt & Stubbfräsning

Golvmopp hos Frasses Högtryckstvätt & Stubbfräsning i Trelleborg

I Trelleborg finns det 9 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Frasses Högtryckstvätt & Stubbfräsning är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Trelleborg.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Frasses Högtryckstvätt & Stubbfräsning kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Frasses Högtryckstvätt & Stubbfräsning eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Frasses Högtryckstvätt & Stubbfräsning, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Frasses Högtryckstvätt & Stubbfräsning

Persåkersvägen 2

231 62 Trelleborg

0410-455 90