Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Mats Fönsterputs & Städ

Golvmopp hos Mats Fönsterputs & Städ i Vellinge

I Vellinge finns det 8 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Mats Fönsterputs & Städ är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Vellinge.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Mats Fönsterputs & Städ kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Mats Fönsterputs & Städ eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Mats Fönsterputs & Städ, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Mats Fönsterputs & Städ

Vipgränden 4

235 34 Vellinge

073-733 80 25