Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Leonard Fönsterputs & Städ

Golvmopp hos Leonard Fönsterputs & Städ i Ystad

I Ystad finns det 6 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Leonard Fönsterputs & Städ är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Skåne eller på orter i närheten av Ystad.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Leonard Fönsterputs & Städ kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Leonard Fönsterputs & Städ eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Leonard Fönsterputs & Städ, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Leonard Fönsterputs & Städ

Vitkålsgatan 11

271 54 Ystad

0411-130 88