Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Annes Städ & Hemservice

Golvmopp hos Annes Städ & Hemservice i Gamleby

I Gamleby finns det 4 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Annes Städ & Hemservice är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Småland eller på orter i närheten av Gamleby.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Annes Städ & Hemservice kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Annes Städ & Hemservice eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Annes Städ & Hemservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Annes Städ & Hemservice

Prästgårdshöjden 9A

594 31 Gamleby

0493-121 77