Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Rogers Fönsterputs & Städ

Golvmopp hos Rogers Fönsterputs & Städ i Jönköping

I Jönköping finns det 18 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Rogers Fönsterputs & Städ är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Småland eller på orter i närheten av Jönköping.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Rogers Fönsterputs & Städ kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Rogers Fönsterputs & Städ eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Rogers Fönsterputs & Städ, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Rogers Fönsterputs & Städ

Schillgatan 2

556 27 Jönköping

073-640 12 01