Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Evas Städservice & Bed and breakfast

Golvmopp hos Evas Städservice & Bed and breakfast i Lagan

Evas Städservice & Bed and breakfast är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Lagan. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Småland som är i närheten av Lagan.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Lagan även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Lagan där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Evas Städservice & Bed and breakfast kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Evas Städservice & Bed and breakfast först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Evas Städservice & Bed and breakfast, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Evas Städservice & Bed and breakfast

Hulan Klockaregården

341 52 Lagan

0372-28 12 94