Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Maddes Alltjänst

Golvmopp hos Maddes Alltjänst i Moheda

Maddes Alltjänst är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Moheda. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Småland som är i närheten av Moheda.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Moheda även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Moheda där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Maddes Alltjänst kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Maddes Alltjänst först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Maddes Alltjänst, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Maddes Alltjänst

Torpsbruksvägen 22

342 60 Moheda

070-510 18 88